Stamspolning villa

Stamspolning villa

Hej behöver ni en stamspolning villa? Vad bra att ni har hittat till oss på Haggrens rör! Ta kontakt med oss så ska vi ta fram ett bra pris på stamspolning villa som tål att jämföras! Haggrens Rör AB är ett familjeföretag som arbetar  i stor Stockholm och är bra på stamspolning villa.

När vi stamspolar villa arbetar vi  med den senaste och bästa tekniken för att kunna erbjuda ett så bra resultat som möjligt. Om med endast den senaste tekniken, säker utrustning och med högt uppsatta mål så får vi levererar  vi alltid 100% när det gäller vår profession.

Utöver att erbjuda en toppkvalitativ teknisk servicenivå till samtliga kunder är det en självklarhet för oss att ha ett väldigt gott bemötande när vi jobbar med stamspolning villa .

För att förebygga förekomsten av otrevliga överraskningar med täppta rör i sina hem bör man ca vart femte till tionde år anlita oss på Haggrens rör . annars är risken stor att det kan bli en tråkig och långt mycket mer kostsam historia.

 

Stamspolning villa / högtrycksspolning av avloppsledningar

  • 850 kr – Spolning av ett avlopp (köks ledning eller badrumsledning)
  • 1500kr -Spolning av lägenhet (kök, bad och wc)
  • 2700 kr – Spolning av villa/radhus
  • 14260 kr – Prisexempel för hel Brf med 23 läg, källare och lokaler

*Normalpris. Priset varierar beroende på antal rör och längd samt bad/kökets placering gentemot stam

Stamspolning villa

Bra och säker stamspolning villa

Haggrens rör AB är ett bra och erfaret familje företag och kan stamspolning villa. Genom att besöka oss på www.haggrensror.se kan du läsa mer om själva arbetsprocessen vid Stamspolning villa Stockholm och ta en titt på våra olika kostnadsförslag för olika typer av boende, vare sig det är singelbostad eller samfällighet.

Tveka inte!

Ta kontakt med oss redan idag på antingen 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se för ett bra pris på Stamspolning villa. Vi ser fram emot din kontakt, varmt välkommen!