Stamspolning Västerås

Stamspolning Västerås

Välkommen till oss på Haggrens Rör när det kommer till stamspolning Västerås!

Vi är ett familjeföretag som har ett genuint engagemang för våra kunder och uppdrag. När ni anlitar oss så möts ni av seriösa hantverkare som har bred kunskap inom sitt område. Vid våra arbeten som t ex stamspolning Västerås så ingår alltid garanti och naturligtvis är de fackmannamässigt utförda. Allt för att ni som kund ska känna er trygga och säkra vid stamspolning Västerås. Högklassig utrustning med den senaste tekniken är något vi använder oss av och vi har högt uppsatta mål med våra arbeten. Om ni vill veta mer om hur själva arbetsprocessen vid stamspolning Västerås går till så finns det massor av information på vår hemsida: www.haggrensror.se.

Vi är proffsen på Stamspolning Västerås

Stamspolning, VVS-service och avloppsrensning är något vi på Haggrens Rör kan hjälpa er med. Huruvida ni är en bostadrättsförening, privat villaägare, samfälligheter eller lägenhetsinnehavare har ingen betydelse. Anlita oss för er stamspolning Västerås och det blir noggrant och professionellt utfört. När ni känner en frän lukt från era rör så har de med största sannolikhet blivit igentäppta efter år av avlagringar och fett. Då är det hög tid att göra något åt situationen innan det blir ett akut läge med totalstopp och otrevliga läckage. Oavsett om det är i förebyggande syfte eller akuta fall så är vi behjälpliga, kontakta oss på telefon: 076-901 74 54 så berättar vi mer angående stamspolning Västerås.

Rekommendationen är att man var femte till tionde år utför en fackmannamässig stamspolning för att agera i ett förebyggande syfte. Då slipper man otrevliga överraskningar och dyra akuta kostnader. Om olyckan ändå är framme så kontakta oss genast så löser vi problemet åt er med omedelbar verkan. Som kund kan ni känna er i säkra händer hos oss på Haggrens Rör när det gäller stamspolning Västerås.

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

stamspolning

Önskar er bostadsrättsförening offert på stamspolning?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan.

Kort om oss

Vi är ett familjeföretag som utför stamspolning, avloppsrensning och VVS-service i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med garanti.

Maila oss info@haggrensror.se

Gratis offert

1. Kontakta oss för priser, offert eller andra frågor.

2. Vi bokar in en tid efter era önskemål

3. Självklart godkända för F-skatt & innehar ansvarsförsäkring

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

Professionellt arbete
Garanti & Trygghet
Gott bemötande