Stamspolning Uppsala

Stamspolning Uppsala

Stamspolning Uppsala

När ni vänder till oss på Haggrens Rör AB så möts ni av ett familjeföretag som arbetar med bl a stamspolning Uppsala. Vi jobbar med modern teknik, högkvalitativ utrustning samt med höga krav på vår profession. Dessutom har vi alltid ett mycket gott bemötande till dig som kund och ger den bästa servicen. Något som ligger oss varmt om hjärtat då vi är ett familjeföretag. Har ni behovet av stamspolning Uppsala? Om ni möts av frän lukt och problem med rören hemma så är det hög tid att utföra en stamspolning så att ni får ordning på det. Vi arbetar både i förebyggande fall samt vid akuta situationer. Vart femte till tioende år rekommenderar man stamspolning Uppsala i förebyggande syfte för att slippa otrevliga överraskningar med igentäppta rör. Bättre att åtgärda det i tid så att det slipper bli totalstopp och akuta besvär. Oavsett om det är i förebyggande fall eller vid akut hjälp så är vi på Haggrens Rör behjälpliga på bästa sätt, hos oss är ni i trygga och professionella händer.

Är ni i behov av stamspolning Uppsala?

Känner ni en illaluktande odör från era avloppsrör så har det förmodligen samlats stora beläggningar av bl a fett i era rör som bildas efter ett tag. Har man otur så kan det också bli totalstopp och förekomma otrevliga läckage. Detta vill man naturligtvis undvika och då är alternativet att utföra stamspolning Uppsala. Ju längre man väntar med att åtgärda problemen med täppta rör så kan det på sikt bli en kostsam historia så var förutseende och anlita oss på Haggrens Rör i god tid.

Besök gärna vår hemsida www.haggrensror.se för att få mer information om hur det går till vid själva arbetsutförandet vid stamspolning Uppsala samt läsa om lite olika kostnadsförslag. Ni kan även ringa oss på: 076-901 74 54 så berättar vi mer. Välkommen!

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

 

stamspolning

Prisexempel på stamspolning av Brf

  • Stamspolning brf 84 läg.  – 55.500kr exkl moms
  • Stamspolning brf 108 läg – 69.000kr exkl moms
  • Stamspolning brf 12 läg   – 10.000kr exkl moms
  • Stamspolning brf 66 läg   – 40.000kr exkl moms

Vi erbjuder även VVS-service 480kr/tim exkl moms

Önskar er bostadsrättsförening offert på stamspolning?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.