Stamspolning Stockholm

Stamspolning Stockholm

Boka stamspolning Stockholm? Då har det med all säkerhet också börjat samlas kraftiga beläggningar av bl a fett i era rör som bildas efter hand. Det bästa alternativ du då har är att göra en stamspolning Stockholm. Lukt är det alltid i avloppen. Det som håller lukt ute är vattenlåsets funktion. I sällsynta fall kan det vara lukt som msn kan spola bort men då har det med lutning plus bakterier att göra.

Om det börjar klucka ur avloppen, rinner sakta eller stopp, det är då man ska boka stamspolning Stockholm.

 

Haggrens Rör AB är ett familjeföretag som jobbar med bl a stamspolning Stockholm. Vi arbetar endast med den senaste tekniken, säker utrustning och med högt uppsatta mål när det gäller vår profession. Utöver att erbjuda en toppkvalitativ teknisk servicenivå till samtliga kunder är det en självklarhet för oss att ha ett väldigt gott bemötande när vi jobbar med stamspolning Stockholm. För att förebygga förekomsten av otrevliga överraskningar med täppta rör i sina hem bör man ca vart femte till tioende år anlita stamspolning Stockholm, annars är risken stor att det kan bli en tråkig och långt mycket mer kostsam historia.

Varför stamspolning Stockholm?

Många tänker inte på riskerna förrän det är för sent, sån är vi lite till mans och då är skadan tyvärr redan skedd. Bättre sent än aldrig som det heter men du spar både tid, kraft och inte minst din ekonomi i att anlita stamspolning Stockholm i tid. Det är allt för många som har kommit hem till en illaluktande bostad efter att det blivit totalstopp i ens avloppsrör. Till råga på allt har det också blivit ett otrevligt läckage pga av fettproppar och dyl i något rör. För att undvika detta, anlita stamspolning Stockholm och Haggrens Rör AB och slipp onödiga och mindre trevliga överraskningar. Lägg då istället dina pengar på något roligare.

I förebyggande fall och när olyckan ändå är framme så kan du lita på att Haggrens Rör AB gör ditt liv enklare genom att anlita oss.

Besök oss gärna på www.haggrensror.se eller kontakta oss på antingen 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se

Vi tar hand om dina rör, varmt välkommen!

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

 

stamspolning

Prisexempel på stamspolning av Brf

Vi erbjuder även VVS-service 480kr/tim exkl moms

Önskar er bostadsrättsförening offert på stamspolning?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kort om oss

Vi är ett familjeföretag som utför stamspolning, avloppsrensning och VVS-service i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med garanti.

Maila oss info@haggrensror.se

Gratis offert

1. Kontakta oss för priser, offert eller andra frågor.

2. Vi bokar in en tid efter era önskemål

3. Självklart godkända för F-skatt & innehar ansvarsförsäkring

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert

Professionellt arbete
Garanti & Trygghet
Gott bemötande