Avloppsspolning pris

avloppsspolning pris

Hej vill ni ha ett avloppsspolning pris? Vad bra kontakta oss på Haggrens rör så ska vi ta fram ett bra avloppsspolning pris som tål att jämföras

Haggrens Rör AB är ett familjeföretag som arbetar  med bl a stamspolning Stockholm och har bra avloppsspolning pris. Vi  har tagit fram dem senaste och bästa tekniken för att kunna erbjuda ett bra avloppsspolning pris. Om med endast den senaste tekniken, säker utrustning och med högt uppsatta mål så får vi leverat vi alltid 100% när det gäller vår profession.

Utöver att erbjuda en toppkvalitativ teknisk servicenivå till samtliga kunder är det en självklarhet för oss att ha ett väldigt gott bemötande när vi utför en uppdrag i Stockholm oavsett avloppsspolning pris.

För att förebygga förekomsten av otrevliga överraskningar med täppta rör i sina hem bör man ca vart femte till tionde år anlita oss. annars är risken stor att det kan bli en tråkig och långt mycket mer kostsam historia.

Stamspolning  priser / högtrycksspolning av avloppsledningar

  • 850 kr – Spolning av ett avlopp (köks ledning eller badrumsledning)
  • 1500kr -Spolning av lägenhet (kök, bad och wc)
  • 2700 kr – Spolning av villa/radhus
  • 14260 kr – Prisexempel för hel Brf med 23 läg, källare och lokaler

*Normalpris. Priset varierar beroende på antal rör och längd samt bad/kökets placering gentemot stam.

avloppsspolning priser

Vi tar fram ett bra avloppsspolning pris

Haggrens rör AB är ett bra och erfaret företag inom vvs och har bra avloppsspolning pris.

Genom att besöka oss på www.haggrensror.se kan du läsa mer om själva arbetsprocessen vid Avloppsspolning pris Stockholm och ta en titt på våra olika kostnadsförslag för olika typer av boende, vare sig det är singelbostad eller samfällighet. Tveka inte!

Ta kontakt med oss redan idag på antingen 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se för ett bra Avloppsspolning pris.

Vi ser fram emot din kontakt, varmt välkommen!